REMORKER LOGISTICS

POMORSKI TRANSPORT

Dugogodišnje iskustvo u u transportu svih vrta industrijske robe i robe širopke potrošnje. Zahvaljujući direktnoj saradnji sa brodskim kompanijama kao i agentima širom sveta možemo da delujemo fleksibilno, i u skladu sa zahtevima robe izaberemo najekonomičniji (ili bolje najoptimalniji?) način dopreme na bilo koji kontinent na svetu, bezbedno i na vreme. Nudimo širok spektar transportnih usluga u segmentima:

TRANSPORT PUNIH KONTEJNERA

FCL

remorker1235

Punih kontejnera (FCL), gde imamo rezervisan prostor i konkurentne cene, bilo da je direktan servis ili sa prekcajima. U zavisnosti od hitnosti pošiljke, biramo multimodalni transport ili kamionsku dopremu/otpremu robe. Železnički transport je sve više zastupljen kako zbog profitabilnosti tako i zbog manjeg zagađenja životne sredine.

TRANSPORT ZBIRNIH KONTEJNERA

LCL

Zbirnih kontejnera (LCL) Idealno za male pošiljke, plaćate samo zauzeti prostor. Konsolidacija pošiljki se vrši u magacinu u luci utovara, transport direkto do magacina na destinaciji, bez pretovara robe u tranzitu, što smanjuje mogućnost oštećenja robe prilikom pretovara

SPECIJALNI TRANSPORT

SPECIJALNI TERET

Specijalni transport – Individualno sveobuhvatno rešenje za pošiljke nestandardnog tereta. Naš tim poseduju izvanrednu stručnost za upravljanje specijalnim teretom kako bi obezbedili podršku kritičnim tovarima od početka do kraja: od usluga pakovanja i stavljanja u sanduke do profesionalnog nadzora robe prilikom utovara i istovara. Po potrebi, možemo da obezbedimo vozila za konvojsku pratnju i lično nadziranje kako bismo osigurali bezbednost Vaše robe visoke vrednosti tokom čitavog transporta.

-30°C do +30°C

TEMPERATURNI REŽIM

Zahvaljujući našem iskustvu u rukovanju širokim asortimanom robe osetljive na promene temperature, prekookeanskim kontejnerima i pratećom opremom, možemo da obezbedimo specijalizovane usluge i specijalno prilagođena rešenja za transport robe osetljive na promenu temperature, od -30°C do +30°C. Zatvoreni hladni lanac podržan je GPS praćenjem, uređajima za beleženje temperature i vlage, i čitavim nizom aktivnih i pasivnih rešenja za hlađenje kao što su termička ćebad, na transportnim linijama, u kamionskim kompanijama, te operaterima na terminalima i u lukama.

Zahtev za ponudu

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.


Remorker tim

Zorica Ivković

direktor / General Manager

Sanja Predojević

administracija / office manager

Stevan Jakoba

menadžer prodaje/ Sales Manager

Miroslav Bodroža

menadžer pomorskog transporta / Manager Sea Freight